joi, 11 martie 2010

Schi la Cavnic

Am pornit tarziu din Cluj, pe la 9, fara sa ne grabim, si-am scapat de aglomeratie de tot: in 3 ore eram pe partie si-am fentat si gropile profitand de cele 2 benzi libere.

Ca si vreme am avut de toate: soare cu cer albastru si nori jucausi, apoi perdea de nori ca sa nu lase soarele sa-si faca de cap cu pielea noastra inca insuficient de bronzata, au urmat fulgi mari si muulti ca sa ne amintim de iarna si ca sa mai schimbe putin situatia pe partie nu cumva sa ne plictisim, iar spre seara norii s-au retras pentru a lasa soarele sa-si faca numarul: un apus superb cu multe lumini colorate peste albul imaculat din jur si peste padurea imbracata in haine de sarbatoare.

Partia a avut multa zapada, in primele ore ne-am dat pe Icoana unde functionau 2 teleschiuri si nu se statea la rand, apoi ne-am mutat pe Roata unde am asteptat doar prima tura, dupa care lumea a cam plecat si-am ramas o mana de oameni, dar nu cred ca ceilalti au plecat din cauza noastra :)). Si asa cu partia aproape goala am schiat pana s-a facut intuneric.

Mihaela C.

Niciun comentariu: