marți, 12 mai 2009

Taman Negara Rainforest


Una dintre cele mai vechi paduri tropicale umede de pe planeta, Taman Negara, are o varsta de aproximativ 130 milioane de ani. Un veritabil "punct fierbinte" al biodiversitatii gazduieste si in zilele noastre un ecositem extrem de bogat si complex.


Mijloacele de transport


Pe rau


Kuala Tahan Resort


Restaurantul plutitor


Prin desis


Viesparul




Canopy walk


Vedere de pe canopy walk




Panorama


Imbratisare


Unelte de aprins focul si de vanatoare


Coliba din jungla


La revedere!

3 comentarii:

Tudor spunea...

Salut
Stii cumva cam ce distanta e din Kuala Lumpur pana in Taman Negara,si ce mijloace de transport mai rapide se pot folosi ?
Multumesc !

Mihai C. spunea...

Depinde unde anume vrei sa mergi, cel mai popular punct de acces este cel dinspre sud (Kuala Tahan) iar pentru a ajunge acolo sunt aproximativ 230 de km din Kuala Lumpur pana in Kuala Tembling pe care ii poti face cu autobuzul iar de acolo inca vreo 70 de km pe apa. Costul estimat e undeva pe la 100 roni. Daca vrei o tura de weekend sunt agentii care te iau din KL si te aduc inapoi, iti asigura cazare, masa si ghid cu vreo 300 roni.
Noi vom merge iar in Taman Negara sa facem o tura pana pe Mount Tahan in august anul asta si momentan ma interesez si eu care ar fi cele mai bune verainte sa ajungem acolo si cautam un ghid. Daca te intereseaza mai multe detalii contacteaza-ma, gasesti adresa pe blog, pe coloana dreapta, jos.

Mihai S spunea...

Sa aduci ceva unelte de aprins focul, la gratar in curte, ca azi-maine n-o sa mai gasim nici chibrite prin Romania!