luni, 29 octombrie 2007

Zi rară de toamnă senină



După atâta ploaie am prins in sfarşit o zi absolut superbă in Cheile Tureni…








Popa Ţiganilor

Un comentariu:

Anonim spunea...

Premiile Ioan Chirila premiaza cea mai buna fotografie cu tema sportiva

Sub titlul de „Fotografia saptamanii”, Premiile Ioan Chirila lanseaza o provocare pentru cei pasionati de fotografie. Trimite pe foto[at]ioanchirila.ro o imagine cu o tema sportiva si ai posibilitatea de a intra in concurs.

Sportul nu inseamna doar stadion, patroni, vedete, premii sau medalii. Sportul inseamna pasiune, pofta si placerea jocului, efort si dorinta de a castiga. Gaseste cel mai potrivit atribut, cel mai bun unghi, cea mai buna locatie. Arata-ne si noua! Si noi te facem cunoscut.

Dorinta noastra este de a dezvolta o alta perspectiva asupra fotografiei de sport. In spiritul patriarhului gazetariei sportive romanesti, imaginile ar trebui sa imbine sportul cu arta. Am prefera sa vedem niste copii cu o minge de cirpe intre blocuri, decit pe Balba alunecind intr-un tackling periculos. Este doar o perspectiva! Ai libertatea de a fi creativ.

Pentru ca dorim ca aceasta imbinare sa fie cit mai buna, am ales ca arbitrii acestui concurs sa fie doi fotografi profesionisti: Cristi Preda, fotoreporter sportiv, si Alex Galmeanu, fotograf de arta.

Si cum orice concurs are si premii, noi iti oferim:
- postare pe ioanchirila.ro intr-o galerie multimedia.
- la sfirsitul fiecarei saptamani fotografia castigatoare va fi postata pe evz.ro cu link catre blogul, galeria ta.
- la sfirsitul lunii noiembrie, dintre fotografiile castigatoare in fiecare saptamana, va fi aleasa cea mai buna. Premiul cel mare, un premiu consistent, dar surpriza.

P.S. Da fotografiei tale un titlu. Fa-i o descriere de maxim 100 de cuvinte. Da-ne si un link catre blogul sau siteul tau. Poti participa cu un numar nelimitat de fotografii. AI dreptul sa le prelucrezi. Te rugam sa aiba o rezolutie decenta de minim 800x600 pixeli.