marți, 21 decembrie 2010

Final de sezon in Cheile Turzii

La mijlocul lui noiembrie am mers in Cheile Turzii, in zona Jgheabului.

Am inceput cu Quasimodo, un 6+ de 2 lungimi de coarda.

In a doua lungime am pierdut linia traseului, care apropos are 2 variante, si am iesit in regruparea din Acvila si Mosquito traversand practic tot peretele.

Soarele ne paraseste in timp ce noi rapelam in graba sa incercam inca un traseu...

Intram in clasicul Erasmus Nyarady un 4A/6+ de 4 lungimi de coarda, traseul pe care, cu exceptia Scolii Turdene, l-am parcurs de cele mai multe ori in Cheile Turzii.

Mihaela in a 2-a lungime de coarda...

Din regruparea 3 privim spre obarsia Jgheabului; soarele lumineaza inca sus pe platou desi in chei ne parasise de cateva ore bune. De aici mai avem o lungime de coarda usoara pe creasta. Ajungem pe platou odata cu lasarea serii si ne ratacim luand-o aiurea pe una din multele poteci pana o gasim pe cea buna. 

luni, 13 decembrie 2010

2 zile scurte la Costila

La inceputul lunii noiembrie am mers 2 zile la Busteni cu ocazia "Festivalului Alpin CAR 2010". Au fost 2 jumatati de zi pline...

Sambata am catarat cateva lungimi de coarda din traseele Cataratorul si Fisura Intrerupta in Tancul Ascutit, langa Refugiul Costila.




Peretele Policandrului (Vulturilor)

Duminica am urcat pe Valea Costilei cu intentia de a intra in Hornul Costilei. Fiind multi si inaintand incet nu am mai avut timp sa ne punem planul in aplicare asa ca am coborat pe acelasi drum.


Tancul Ascutit